BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 13, 2009

Hanya Aku + Happy Weekend


Hujung minggu yg penuh ngn aktiviti..
Malam minggu, aku lepak2 ngn kengkawan di Sri Hartamas..
Borak punye borak kol 3.30 pagi baru lek...
org bujang la katakan.. mhwahahaa..

Bangun pagi mcm biasa, lalok (mamai)..huuhu..
rasa malas giler..
tetibe dapat call dari sorg sahabat,
ajak tgk muvie, citer Jangan Tegur..
pada mula mmg rasa malas, tapi beria2 ajak gak, so pi jer la..
dari kelana jaya, aku naik LRT sampai wangsamaju..
dan dia pick up aku kat sana..

plan mmg nak tgk muvie tapi xjadik sebab sahabat2 aku nak carik barang kat Sungai Wang..aku follow ajer.. lagipon citer tu dah tgk pon..hihihi..
Lepas terpusing2 satu mall, kitorg pi Pavillion lak..
Lunch kat Madam's Kwan..
Pas tu lepak kat Michealangelo..
semuanya ditaja oleh kengkawan.. aku just bawak diri jer..
thanks buddies... ;) selalu2 la buat amal jariah yer.. hihi..

pada mulanya mmg nak balik awal, tp masalahnye
kete parking kat Sungai Wang then hujan makin xberenti2..
so ape lagi, jalan2 la kat Pavilion..
sempat gak la sahabat2 aku shopping sakan.. huhu..
aku? i'm not shopaholic... ;P

hujan renyai2, so kitorg pon redah jerr..
nak tunggu hujan berenti, alamatnye sok pagi baru lek..
huhuhuhu..
Jam menunjukkan pukul 9 mlm.. kitorg nak tgk ABPBH..
kitorg pi cheras, rumah sorg sahabat..
sampai kat umah dia, dia tgh bakar cup cakes..
ummm yummy... hihihi..
pandai anak dara sorg ni..
sambil2 dia bakar cup cakes tu, tgk tv sesama..
makan2..buat2 lawak.. mmg happy giler..
dah lama aku xgelak sakan..
at least hilang sekejap masalah2 yg ada dlm pale otak..
abis jer ABPBH, kitorg pon beransur pulang ke rumah masing2.. ;)

nota tangan:
kegembiraan adalah hak milik setiap insan.. mwahahaha

3 comments:

Hazlina Hassan said...

Dear, thanks for the company at my place over the weekend. Seronok gelak2 ngan u all.

We will make it more often. Maybe lepas I can cook for you guys and kita tgk DVD marathon at my place. Mesti best!

Latetly, I slow sket nak keluar2 for socialise, tak tau knpa suka duduk rumah je. If i wanna get busy pun, i pegi gym jea. Yelah, namanya pun hidup sorang. Bukan u sorang je hidup sorang k. I do belong there too :) But still I am happy esp having u all guys with me menceriakan hidup i hehehe...

Frid Firdaus said...

hahahahaha!
'kegembiraan adalah hak milik setiap insan' - kata-kata hikmah dari seorang lelaki yang flawless..suke! suke!
takde pulak citer memori daun pisang kan...

Hanya Aku Sorang said...

Hazlina Hassan::

u r welcome.. best kan masa tu.. gelak sakan.. leh runtuh rumah u.. hahaha...

nak amek tagline i ker?hihi..
tp xpe, as long as kite mampu bersama menceria2kan hidup.. hihi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frid Firdaus::

hahaha.. speechless..
klu citer memori daun pisang, kene letak lagu dangdut dalam blog i lak.. huhu....