BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, April 19, 2009

Hanya Aku + Semalam

Semalam, sangat happy..
happy hang out ngn kawan2...
Macam2 kitorg buat.. best..hahaa
gelak2 sakan..

Seawal 11 pagi aku dah bersiap nak pi setapak..
Ada fashion show sahabat aku kat UTAR..
Final year projek katanye.. ape2 pon menarik jugak..
Yg pasti, sahabat2 aku yg sama2 tgk, xabis2 mengutuk model2 ngn design2 yg diorg pakai..aku jer baik skit dari diorg.. diam jer, xkutuk sangat.. mwahahahaa...
erm, gambo aku xde, ada kat sahabat aku..
tp aku akan posting kat entry akan dtg..

Jam menunjukkan pukul 3 lebih, aku dan lain2 dah xtahan kelaparan..
[macam xpenah menahan dari lapar lak]
ape tak nye, dari pagi aku xmkn ape2... lansung yer.. huhuhu..
kitorg terus pi Mid Valley..
Kitorg pi the lower ground floor of The Gardens to look for restaurants.
We decided nak makan thai food, then terus ke restoran Rak Thai..
1st time mkn kat sini, kira ok lar..


Lepas mkn kitorg planning nak pi tgk muvie..
aku ok jer.. tp dalam kepala aku xde citer yg nak aku tgk..
then dah smpai kat panggung, kitorg baru decide.. diorg nak tgk citer Naak..
Thailand again.. haha.. ari tu dah tgk citer Queens Of Langkasuka [
mmg best giler]..
semalam mmg masing2 selera Thai.. mkn Thai food, tgk muvie pon citer Thai..haha..
Ape2 pon citer tu mmg lawak..
kitorg boleh berdekah2 dalam panggung..
xkose la nak citer sinopsisnye.. huhuhu...


Lepas tgk muvie masing2 lapar lagi..
Aiseh, kuatnye diorg ni mkn..
diorg nak lepak kat Sri Hartamas..
aku xjoin sebab aku risau keta aku parking kat LRT Station taman bahagia..
dah lewat malam kan.. risau laa..huhu..

dekat kol 11 lebih diorg nak pi karaoke..
ajak aku join skali.. hahaha, mmg tgh gian nak nyanyi nih..
gigih pi KL lek, pi KTV kat jln imbi..
huhu..melalak sampai kol 3 pagi..
then lepak kat kedai mamak..
kol 4 lebih balik, then tido...

ari ni, aku berehat kat umah ajer..
basuh baju, kemas rumah..
malam baru aku kuar dinner..


nota tangan:
dah lama xrasa se'happy' sebegini bersama kwn2... ;)

6 comments:

Frid Firdaus said...

best kan...
i enjoy gila walau muka da mcm zombie...

Cik Wanie said...

i happy bila tgk u happy,
n hope happy2 alwaz yer......:)

take care:)

Hanya Aku Sorang said...

Frid Firdaus::

u bukan mmg zombie ke? haha


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cik Wanie::

u 2 dear... ;)

Frid Firdaus said...

zombie yang nak cekik u...
huhuhuh~

miSz.haNie said...

berpoye jek..mesti lupe kat ai..
smp ati yu...
mencikk!!
hahahahahahahah xD

Hanya Aku Sorang said...

Frid::

i adalah penghapus JALANG.. eh bukan, JEMBALANG.. hahaha


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miSz.haNie::

nak berpoye mana leh ajak u...
u kan muslimah sejati.. mwhahaha