BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 23, 2009

Hanya Aku + Too Tired


Akhir2 ni aku rasa letih sgt...
keje aku yang tak akan abis..
ada saja yang kene settlekan..

4 bulan pertama dalam tahun 2009,
aku jarang buat inspections..
lebih kepada kerja2 di opis..

bulan ni keja aku yang aku buat adalah sebagai pengumpul maklumat..
ni bukanlah keje hakiki aku,
sebenarnya aku lebih kepada admin..
start next week dah kene buat insoections lek..
aku lebih suka kuar buat inspections dari dok kat kerusi mengadap komputer berjam2..
at least boleh tgk mcm2 ragam manusia kat luar sana..
dari situ bnyk bende yg boleh kira belajar tentang dunia realiti..



nota tangan:
Hidup biarlah berbakti, walaupun tidak dipuji

3 comments:

kin said...

penat tapi puas :)

Salam Dean,
Wah..akhirnya kak kin bole start buat rounding since streamyx dah ada kat umah...best ..best. How's things with u lil' bro?...hope everything is "wow" for ya ;)

Frid Firdaus said...

yeah! boleh skodeng!

Hanya Aku Sorang said...

Kak Kin::

kak kin.. rindu giler kat akak.. huhhuhu....
life sy camni la, biasa2 ajer... ;)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frid::

motip nak skodeng? xkan dapat punyer.. mwhahaha...