BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 6, 2009

Hanya Aku + Yoyooh.com


Aku mmg xsangka aku termasuk finalis
yoyooh.com blogger awards..
teruja pon ade.. xsangka ada gak orang vote..

penyertaan aku pada awalnya just suka2...
sajer nak 'mencorakkan' lagi dunia blogger.. hihi..
tapi ada gak yg suka blog aku sehinggakan aku tercalon
dalam kategori Blog Diari Lelaki Terbaik..


aku tak mngharapkan menang, tp sekiranya menang,
Alhamdulillah, rezeki.. hihi..
ape2 pon kalu korang dan korang2 yg xvote aku,
xkan la sampai aku tercalon..ye idak? gegege...
terima kasih aku ucapkan...
ada gak kwn2 aku lain yg tercalon..
aku turut gembira...

Blog Diari Wanita terbaik - Cik Wanie
[ada harapan nak menang..]

Blog Infomasi/Edutorial Terbaik - Frid Firdaus
[salah satu blog 'edutorial' lain dari yg lain.. gegege]

Blog Lifestyle Lelaki Terbaik - pakweku & Nuar Kamaruddin
[dua2 saingan hebat..]

Lain2 kategori..xkonal laie...
nnti2 aku skodeng blog diorg..
support tetap support kat korang2.. ;)


nota tangan:
undilah dengan bijak... mwahhahaa

4 comments:

roon itawaza said...

mmg best pun...

Frid Firdaus said...

terkejut bila You cakap blog I tercalon.
Editorial...besar sungguh maknanya.
All the best Khai!

Hanya Aku Sorang said...

roon itawaza::..

thanks... ;)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Frid Firdaus::..

i pon tekejut.. mwahaha...
u 2... ;)

Cik Wanie said...

wah wah wah wah,
ada harapan tuk menanglah yer,
insya-ALLAH,
mcm yg kita borak2 ari tue,
siapkan teks ucapan,
Wakakakakakaka,
kalau blh baju tue ada glitters sit,
hik hik hik...

All The Best dear:)