BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 30, 2009

Hanya Aku + Konsert AF7

Akademi Fantasia 7..
salah satu reality show yg ada kat Malaysia ni..
Aku gelarkannya Reality Show paling popular..
AF7 kali ni aku tak berapa follow sgt..
ntahlah, maybe minat dah kurang kat AF ni..
macam dah biasa sgt..dah xde aura dah..huhu

Sabtu lepas, aku berkesempatan tgk AF7 buat kali pertamanya secara live..
Aku, Abg Wary, Frid ngn Hafiz..
tiket free.. hihihi.. tiket di'sponsor' oleh sahabat Hafiz..
nasib baik free, kalu x mmg xkose pon nak pi beli semata2 nak tgk AF..


maaf la, aku bukanlah peminat fanatik Akademi Fantasia..
aku amek tau pasal AF pon sebab rata2 org bercerita pasalnya..
so, xde lah aku ternganga2, ke buat2 bodoh tak tau ape2 pasal AF..hihi..
so, kene la amek tau perkembangan semasa gak...huhu..

1st time tgk AF7 ni, ada la favourite gak..
kali ni aku suka Zizi, dak Sabah ni..
suara rock, sexy.. hihi



Yg lelaki lak aku suka Hafiz..
muka budak sgt.. hhihii..
suara sedap, bersahaja..




lagi sorg budak lelaki, si Akim..
boleh la... ada gaya jadik artis.. mwahaha..



si comel Aisyah.. suka tgk dia yg kiut lagi miut..
suara pon ok..



harap salah seorg dari mereka ada yg masuk final..
hopefully...
dan harap2 dapat tiket free lagi.. gegegegeee.. ;P


nota tangan:
terima kasih kepada penaja pertama dan penaja kedua ke atas tiket free tu.. klu ada, sila la bagi lagi.. mwahahahaa...
tak pernah ada rasa nak cuba masuk AF.. gegege..

5 comments:

Frid Firdaus said...

hahahaha...
thanks to Haris for the tix...
anyway i suke suara isma, claudia and zizi...
nanti kalau ada sure i ajak u lagi.

roon itawaza said...

yup...azza pun minat hafiz...

Hanya Aku Sorang said...

Frid Firdaus::..

owh, Haris.. u dah ingatkan i nama dats guy.. hihihi... next time leh la yer mintak dia sponsor.. gegegee...


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

roon itawaza::..

azza minat Hafiz? khai ponnn....
;)

Frid Firdaus said...

khai minat hafiz?
erm...

Hanya Aku Sorang said...

Frid Firdaus::..

minat lerrr....;P