BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 2, 2009

Hanya Aku + Petua



Tgk picture kat atas ni, happy jer kan walaupon mata dia tutup.. gegege..
Alhamdulillah mata aku semakin pulih dan kembali sediakala...
ramai gak yg bg petua2 untuk pulihkan ketumbit..
tp aku try satu cara jer..
nak tau ape petuanye?

"Ambik 2 sudu, geselkan kedua2 sudu tersebut antara satu sama lain..then tekapkan pada ketumbit..sebelum tu selawat ke atas Nabi.."

aku try, 2-3 kali gak.. nampaknye berkesan..
petua2 ni kene yakin kalau nak buat..
maksud aku bukanlah disebabkan sudu2 tu leh ketumbit aku tu elok,
semua ni x akan berlaku tanpa izin dari-Nya..
Alhamdulillah...semua dari-Nya.. :)

nota tangan:
x skodeng pon kene ketumbit, lebih baik buat kannn? gegegegeee

2 comments:

Frid Firdaus said...

kan...i tau sebab musababnya...
lalalala~

Hanya Aku Sorang said...

haippp!!!