BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 26, 2009

Hanya Aku + Busy + Business


Akhir2 ni aku amat busy sangat..
sampaikan nak buat entry pon xde masa..
busy ngn keje aku,
busy ngn emcee lagi..
busy ngn bisnes yg bakal aku buat..

sekarang ni aku ngn Afiz nak try buat bisnes..
secara online..
ni idea dia..
aku ikut jer..
aku pon mcm excited..
so dia suruh aku sediakan website..
aku hanya mampu buat kat blgspot jer..
aku bukan ber'background'kan I.T ngn Multimedia..
huhuhu.. mmg aku sangat daif ilmu dlm bidang tu..
now, blog tu dah siap 50%..
harap2 siap cepat dan bolehlah aku mulakan bisnes..

dari dulu aku dah terfikir nak buat something dlm hidup aku..
maksud aku, nak buat bisnes..
masa nak raye aku dah jual krepek.. hihi..
now, nak bisnes lain lak..
jgn tanye aku pasal MLM,
mmg aku xminat..

aku bukan ape, nak menambahkan pendapatan..
dari sehari ke sehari kos hidup makin meningkat..
aku cuba nak ubah kehidupan aku ke arah yg lebih baik..
insyaAllah..
sekiranya semuanya settle, aku akan publish kat korang ape bisnes aku buat.. hihihi..
harap2 boleh support aku.. ;)


nota tangan:
Jangan impikan sesuatu tanpa berusaha untuk mencapainya

2 comments:

miSz.haNie said...

wahh..
idea bagus tuu..
gud luck!!

Hanya Aku Sorang said...

miSz.haNie::..

tenQue.. ;)