BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, March 22, 2009

Hanya Aku + Jualan Murah IKEA


Ari ni, seawal kol 10 aku dah bangun..
[awal kerr? mwahaha]
terus basuh baju, mandi dan siap2 nak pi ikea..
Ari ni lastday IKEA sale..
kol 12.30 aku dah sampai..
sorang2 jer beb..gigih! hihi..
tp aku ada bgtau Frid ngn Afiz,
diorg pon nak join tapi lambat sikit sampai..
aku ok jer, sorang2 pi shopping pon jadik.. hihi..

aku x beli bnyk la, lampu+cermin+curtain+berus tandas..
berus tandas? mwahahahaa.. nak jugak brand IKEA kann?
murah jer, lagipon suka warna merah dia tu..hihi..

selama 3 jam dalam tu, puas jalan2 satu IKEA,
Frid ngn Hafiz pon sampai..
round skali lagi.. hihi..
[bagi tidak menghampakan mana2 pihak]
perut terasa lapar, tp xmo mkn..
kitorg lepak kat kenny rogers the curve..
lama gak bersembang and cuci mata...
[benda wajib yer.. mwahaha]
sambil2 kritik org dan buat cite bodoh.. haha..
pada aku, tu jer la utk aku happy..
nak berhiburkan ati..

erm, Frid ngan Hafiz ajak pi Pavilion,
tapi aku dah xlarat..
aku nak rest ajer..
ape2 pon hujung mggu yg singkat ni,
mcm2 telah diisi ngn pelbagai aktiviti
samada bermoral atau sedikit kurang bermoral..
mwahahahaa....


nota tangan:
happy ;)

4 comments:

cik wanie said...

wah wah wah,
pegi ikea x kasi tau kan,
sedey tau sbb "IKEA" sales ldah abis,
x sempat nak beli brg2 tuk party,
hurm...

ari tue beli x cukup,
huk huk huk

Frid Firdaus said...

khai...
agak-agaknya apa yang tak bermoral tu? huhuhu...
i happy juga...

Hanya Aku Sorang said...

wanie::..

xpe, xsemua barang dlm IKEA tu sales yer.. hihi


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

frid::..

kurang bermoral yer... lu pikir la sendrik!! mwahahaa

Frid Firdaus said...

hahahhaa...
mari kita muhasabah diri...
tp comel la yang buat assignment tu...
dem!!!