BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 30, 2009

Hanya Aku + Weekend


Semalam, ari ahad aku diisi mcm2 aktiviti..hihi..
jarang aku melakukan aktiviti luar pada hujung minggu..
selalunya aku menghabiskan masa kat umah..
kemas umah, basuh baju, basuh keta, tido, on9.. huhu..
tapi weekend kali ni aku nak la jugak amek udara di luar,
cuci2 mata.. mwahahaa...

Kol 11 aku ngn Abg Wary gerak ke sunway pyramid..
Abg Wary terpaksa jadik bujang sebab wife ngn anak2 dia pi pulau indah..
ada kenduri katanye..
sampai2 jer kat sunway, kitorg pi carik karaoke..
mula2 nak pi redbox, tp terpandang karaoke baru bukak..
AMP Square.. tempat mmg exclusive..agak murah..
tapi xbanyak lagu, sound system yg hampeh..
makanannye lak, nasik putih, telur dadar, kangkung goreng belacan dan ada 2 3 jenis lagi..
mcm x caya lak..hhuuhuu...

setelah melalak [sgt xpuas hati],
kitorg nak pi main bowling..
wan ngn luver dia sampai..
ajak main skali, tp diorg xmo..
sebelum pi main, terpaksa temankan diorg makan..
tp kitorg xmakan, dah kenyang melantak kat AMP..

Main bowling ngan perasaan marah.. ntah nape, emosi..
sangat hampeh kali ni aku main..
malu pon ade sebab ramai giler yg tgk..
aku lak baling bola tu ala2 mamat macho.. mwahaha..
kene kontrol beb.. hihi..
akhirnya kalah gak ngn abg wary.. huhu..

pas tu kitorg pi tgk muvie..
citer Talentime.. citer arahan org Melayu..
pasal citer ni nnti aku citer.. huhu..

pas tu kitorg jalan2 whole sunway pyramid
huhu..keletihan tol kali nih..
on da way lek aku leh tertido dlm keta..
tau2 jer sampai kat kedai makan..
huhu.. ape lagi, makan ler..
ape2 pon aku enjoy jer weekend kali ni,
walaupon ada anasir2 yg membuatkan aku bengang giler..


nota tangan:
mcm2 emosi aku ada...


6 comments:

Frid Firdaus said...

i harap i ada time tu...da lama tak karok ngan main bowling...sure skill i semua da hilang...

roon itawaza said...

amboi...berjalan sakan yer...

Hanya Aku Sorang said...

Frid Firdaus::..

nak ada camner, u berkepit jer ngn si dia.. huhuhu... ;P


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

roon itawaza::..

sekali sekala jer aza oii.. slalu dok umah, jadik anak yg baik... ngehngehngeh..

Frid Firdaus said...

ajak lambat...lalalala~

miSz.haNie said...

haihh..
manjang ber-emosi.
hahahaha XD

Hanya Aku Sorang said...

Frid Firdaus::..

mmg sengaja ajak lambat.. lalalalaa..


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miSz.haNie::..

hello, ingat lelaki xde emosi ker? ada perasaan gak yer... ;P